Microsoft 365 Gjenopprette slettet e-post

Dersom du av en feil har slettet en e-post melding og vil gjenopprette den kan du følge denne guiden.

Noter at dette bare virker dersom dine slettede meldinger legges Outlooks førdefinerte papirkurv. Dersom du manuelt har endret denne mappen kan du dessverre ikke gjenopprette e-post i følge denne guiden.

Logg inn i Outlook Online via denne linken: https://mail.office365.com/

Her finner du samtlige slettede meldinger under mappen “Slettede elementer”

Om en melding du tidligere har slettet ikke finnes i denne mappen kan du øverst i mappen velge “Gjenopprett slettede elementer”

2016-10-17_17-20-14

Her kan du finne alle de slettede meldingene ca 4 måneder tilbake.

Dersom din melding ikke finnes her kan vi dessverre ikke gjenopprette meldingen ettersom det ikke finnes noen backup for det.

Dersom dette skjer kontroller dersom du kanskje har en sikkerhetskopi på din datamaskin.

Se denne guiden for Windows

Se denne guiden for Mac