Loopiadns.com

Man kan bruke en tilfeldig Loopiadns.no-adresse om man f.eks fortsatt har sin hjemmeside hos en ekstern leverandør, og vil begynne å bygge en ny hjemmeside hos oss.

For å komme til den tilfeldige adressen på følgende eksempel domene: mindomen.no så forandrer du bare til følgende adresse: mindomen.no.loopiadns.com i nettleseren din.

Om du bruker vår One Click Installer så kan noen innstillinger måtte forandres manuelt for at dette skal virke ordentlig. For å kunne korrigere dette må dere ha en FTP-klient

WordPress

Når du lykkes med å koble til vår FTP-server, må du redigere filen i følgende katalogstruktur. mindomen.nopublic_htmlwp-config.php

Der må du lete opp følgende to rader
(Om disse radene ikke finnes må du legge dem til, for eksempel høyest oppe til høyre i filen direkte under”<?php” så de blir lenkle å komme til ved en senere anledning):

define('WP_HOME','http://mindomen.no');
define('WP_SITEURL','http://mindomen.no');

Og bytt følgende til:

define('WP_HOME','http://mindomen.no.loopiadns.com');
define('WP_SITEURL','http://mindomen.no.loopiadns.com');
$_SERVER['HTTP_HOST'] = 'mindomen.no.loopiadns.com'

Når du har forandret eller lagt til disse to radene så må du laste opp filen til samme katalogstruktur som ovenfor.

Besøk deretter hjemmesiden din med den nye adressen for å gjøre en siste forandring i selve WordPress-kontrollpanelet slik at bildene dine lastes riktig.

Gå til Innstillinger> Media og bytt Fullstendig søkevei til filer. På denne adressen skal du legge til loopiadns.com på slutten.
Eksempel:

http://media.mindomen.no.loopiadns.com

Når du føler at du vil bytte fra din nåværende leverandør til oss så må du ta bort disse to radene og laste opp wp-config.php-filen til våre servere igjen.

Joomla

Joomla må man ikke oppdatere noen konfigurasjons filer, men du kan direkte besøke din Joomla-side på følgende adresse:

http://mindomen.no.loopiadns.com

Bytt da mindomen.no med ditt domenenavn hvor Joomla er installert.

OpenCart

Når du lykkes med å koble vår FTP-server så må du redigere filene i følgende katalogstruktur:  mindoman.sepublic_htmladminconfig.php

Der skal du finne følgende fire rader:

define('HTTP_SERVER', 'http://mindomen.no/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'http://mindomen.no/');
define('HTTPS_SERVER', 'http://mindomen.no/admin/');
define('HTTPS_IMAGE', 'http://mindomen.no/image/');

De skal forandres til følgende

define('HTTP_SERVER', 'http://mindomen.no.loopiadns.com/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'http://mindomen.no.loopiadns.com/');
define('HTTPS_SERVER', 'http://mindomen.no.loopiadns.com/admin/');
define('HTTPS_IMAGE', 'http://mindomen.no.loopiadns.com/image/');

Du må også forandre filene under mindoman.sepublic_htmlconfig.php. Let opp radene nedenfor:

define('HTTP_SERVER', 'http://mindomen.no/');
define('HTTPS_SERVER', 'http://mindomen.no/');

De skal endres til følgende

define('HTTP_SERVER', 'http://mindomen.no.loopiadns.com/');
define('HTTPS_SERVER', 'http://mindomen.no.loopiadns.com/');

Når du har endret radene må du laste opp filene til samme katalogstruktur som ovenfor.

Når du føler at du vil bytte fra din nåværende leverandør til oss så må du bytte tilbake disse radene i begge config.php-filene.

MediaWiki

I MediaWiki behøver man ikke oppdatere noen konfigurasjons filer, men kan direkte besøke din MediaWiki-side på følgende adresse:

http://mindomen.no.loopiadns.com

Bytt da ut mindomen.no mot ditt domenenavn hvor MediaWiki er installert.