FTP (legge til konto og tilkobling)

FTP brukes for å laste opp og ned filer (f.eks hjemmesiden din) på din webhotellskonto. for at du skal kunne bruke FTP må du ha en FTP-klient (FTP-program) og en FTP-konto.

Lage en FTP-konto

En FTP konto er noe som man selv som kunde legger til.
Dette gjøres på følgende måte i din kundesone hos oss:

1. Når du er innlogget i kundesonen din så klikker du på FTP-Konto i menyen Legg till…
  2. Klikk så på Legg til FTP-konto og følg instruksjonene.

Tilkobling til FTP-kontoen

For å laste opp hjemmesiden din til Loopia må du ha en FTP-klient. Det finnes mange forskjellige klienter på markedet. En av de vanligste FTP-klientene er Filezilla som er et konstnadsfritt program som virker både på Windows, Mac OS X og Linux

Har du en annen FTP-klient? Klikk her for å se alle våre supportartikler i kategorien FTP.