Jeg får feilmelding når jeg sender til min distributionsgrupp i Microsoft 365

Dersom du ikke har gitt tilgang til en gruppe bruker for en distribusjonsgruppe vil brukeren få følgende feil-melding:

Diagnostic information for administrators:
Generating server: DB3PR03MB042.eurprd03.prod.outlook.com
kontakt@mindomen.no
Remote Server returned '550 5.7.1 RESOLVER.RST.AuthRequired; authentication required'

For å unngå dette må du gi avsenderen tilgang til å sende til din distribusjonsgruppe. Om adressen som brukes er utenfor din organisasjon, velger du Avsenderen innenfor og utenfor min organisasjon.

Du gjør dette gjennom å logge inn som administrator her.

Microsoft 365-portalen

Når du er innlogget klikker du på tittelen Admin i den øvre menyen.

Deretter klikker du på Legg til brukere, tilbakestill passord med mer. Under tittelen Brukere og grupper

Når siden lastes inn klikker du på tittelen Grupper.

Deretter klikker du på distribusjonsgruppen det gjelder og deretter på ikonet til høyre for redigering.

Her krysser du deretter av i ruten La personer utenfor din organisasjon sende e-post til denne gruppen.

Til slutt så klikker du på Lagre.