Hvordan registrerer jeg en Exchange-konto på Windows Phonen min

I denne guiden kommer vi til å gå igjennom hvordan du legger til en Exchange-konto i Windows Phonen din ( I denne guiden har vi brukt en Nokia Lumia 635)

Begynn med å dra ned varslingfeltet høyest oppe og klikk deretter på Alle innstillinger.

Klikk på tittelen e-post+konto

Klikk på valget Legg til en konto.

Klikk på valget Exchange.

På denne siden så fyller du inn E-postadresse og Passord for din Microsoft Office 365-konto som du nylig har laget og avslutter ved å klikke på Logg inn.

Nå kommer din Windows Phone til å søke etter innstillingene for Exchange-kontoen din hos Microsoft, når det er klart kommer Exchange-kontoen din til å være lagt til og klar til å brukes etter at du har trykket på knappen Klar.