Hvordan registerer jeg en Exchange-konto på min Windows Phone

I denne guiden kommer vi til å gå igjennom hvordan du legger til en Exchange-konto på din Windows phone (i denne guiden har vi brukt en Nokia Lumia 635)

Begynn med å gå ned til melding feltet høyest opp og deretter klikker du på Alle innstillinger.

Klikk på tittelen e-post+kontoen.

Klikk på valget legg til en konto.

Klikk på valget Exchange.

På denne siden fyller du i E-postadressen og Passord  for din Microsoft 365-konto som du nettopp laget og fullfør med å klikke på Logge inn

Nå kommer din Windows Phone for å søke etter innstillingene for din Exchange-konto hos Microsoft, når det er klart kommer din Exchange-konto være tillagt og klar til å brukes etter at du klikker på knappen Klar.