Hvor står serverne deres?

Våre servere står i vår serverhall i Västerås, Sverige. Denne serverhallen er særskilt tilpasset for oss, og har flere separate internkoblinger, ordentlig strømbackup (dobbel nettverks feeds, UPS’er og dieselbackup), kjøler, alarm og overvåkning døgnet rundt.

Underlaget for våre VPS’er som står i Tsjekkia hos vårt søster firma Active24, samt Microsoft 365 og Loopia Sitebuilder som håndteres av tredjeparts leverandører.

Vi har også anycast-knuter for DNS på et flertalls plasser rundt om i verden for å sikrere og gjøre DNS håndteringen raskere.