Hvilket abonnement skal jeg velge

Vi får mange spørsmål som: Kan et firma bestille en sølv pakke eller en privat person bestille gull pakke og hvilke abonnementer kan en ideell organisasjon velge?

Vi har ingen begrensninger på hvem som får bestille og inneha våre webhotell pakker, man velger helt enkelt den pakken som man tror passer best.

Sølv pakken er tilpasset for privatpersoner og mindre firmaer, mens Gullpakken er tilpasset middels store firmaer og organisasjoner.

Mer informasjon på forskjellene på pakkene finner du her.