Faktura Prosedyrer

Når får jeg domene fakturaen min?

Se nysupport.loopia.no/wiki/nar-far-jag-min-domanfaktura/

Må jeg betale fakturaen min?

Nei, du kan si opp avtalen ved å ikke betale fakturaen. Les mer her.

Jeg vil bare beholde noen domener på fakturaen min?

Du kan som kunde selv deaktivere de domenene du ikke ønsker å beholde. Følg denne guiden for å deaktivere de domenene du vil ta bort fra fakturaen. Etter deaktiveringen kommer originalfakturaen til å avbestilles og en ny faktura lages med de gjenstående domenene som gjøres automatisk innen et par timer.

Hvordan bytter jeg fakturering adresse?

Se nysupport.loopia.no/wiki/andra-adressuppgifter/

Hvor er min Domene faktura?

Som kunde kunde hos Loopia kan man selv angi hvilket fakturerings alternativ som passer best. Man kan da velge om man vil ha fakturaen på e-post eller vanlig post. Vi på Loopia kommer deretter sende ut samtlige fakturaer/ påminnelser til den adressen som er valgt for kontoen. Som kunde er det viktig å ha riktige adresseopplysninger i kontoen. Om domene fakturaen ikke betales i tide og domenet løper ut, kan man ikke lengre betale fakturaen. Fakturaen tas da bort fra kontoen og for å tilbakestille domenet må man bruke denne guiden.