Faktura Prosedyrer

Når får jeg domene fakturaen min?

Se nysupport.loopia.no/wiki/nar-far-jag-min-domanfaktura/

Må jeg betale fakturaen min?

Hvis du velger å ikke betale fakturaen din, blir ikke tjenestene dine fornyet. Les mer her.

Jeg vil bare beholde noen domener på fakturaen min?

Du kan som kunde selv deaktivere de domenene du ikke ønsker å beholde. Følg denne guiden for å deaktivere de domenene du vil ta bort fra fakturaen. Etter deaktiveringen kommer originalfakturaen til å avbestilles og en ny faktura lages med de gjenstående domenene som gjøres automatisk innen et par timer.

Hvordan bytter jeg fakturering adresse?

Se nysupport.loopia.no/wiki/andra-adressuppgifter/

Hvor er min Domene faktura?

Som kunde kunde hos Loopia kan man selv angi hvilket fakturerings alternativ som passer best. Man kan da velge om man vil ha fakturaen på e-post eller vanlig post. Vi på Loopia kommer deretter sende ut samtlige fakturaer/ påminnelser til den adressen som er valgt for kontoen. Som kunde er det viktig å ha riktige adresseopplysninger i kontoen. Om domene fakturaen ikke betales i tide og domenet løper ut, kan man ikke lengre betale fakturaen. Fakturaen tas da bort fra kontoen og for å tilbakestille domenet må man bruke denne guiden.