Lage en e-postadresse

Nedenfor kan du se litt informasjon om hvordan man lager e-post adresser

Lage en e-postkonto

Du lager e-post kontoer i  Loopia Kundesone ved å gå under Hva vil du gjøre? å klikke på Lage en e-postadresse.

på neste side får du to valg, Lage en e-postadresse eller Lage en e-postadresse som sender videre til f.eks din Gmail eller Hotmail. I valget Lage en e-postadresse så lager du en konto med lagring på våre servere og dersom du vil legge opp en konto i et program eller en telefon så velger du valget  Lage en e-postadresse som sender videre til f.eks din Gmail eller Hotmail så lagres ingen meldinger på serverende, den vil bare sende ut til den adressen du velger som mottager.

I denne guiden fokuserer vi på å lage en adresse med lagring, Om du vil se guiden for videresending kan du se her.

For å komme videre klikker du på Lage en e-postadresse og på neste side vises en rullegardinmenyen med dine valgbare domenenavn, du velger her det domenet du ønsker å installere e-post for.

Under Angi ønsket e-postadresse skriver du det ordet du vil at e-postadressen skal være, formularet fyller i resten.

Angi så et passord og trykk på Bruk. Tenk på at brukerens passord som er minst seks tegn langt ikke skal inneholde spesialtegn (!”#¤%&/?= eller æøå).

Om alt gikk bra blir du møtt av Gratulerer! Din nye e-post er nå laget.

om du siden vil stille inn autosvar, videresending, antivirus eller antispam går du til forsiden og klikker på e-postadressen din i listen E-postadresser.