Lage en e-postadresse

Nedenfor kan du se litt informasjon om hvordan man lager e-post adresser

Lage en e-postkonto

Du lager e-post kontoer i  Loopia Kundesone ved å gå under Hva vil du gjøre? å klikke på Lage en e-postadresse.på neste side får du to valg, Lage en e-postadresse eller Lage en e-postadresse som sender videre til f.eks din Gmail eller Hotmail. I valget Lage en e-postadresse så lager du en konto med lagring på våre servere og dersom du vil legge opp en konto i et program eller en telefon så velger du valget  Lage en e-postadresse som sender videre til f.eks din Gmail eller Hotmail så lagres ingen meldinger på serverende, den vil bare sende ut til den adressen du velger som mottager.I denne guiden fokuserer vi på å lage en adresse med lagring, Om du vil se guiden for videresending kan du se her.

For å komme videre klikker du på Lage en e-postadresse og på neste side vises en rullegardinmenyen med dine valgbare domenenavn, du velger her det domenet du ønsker å installere e-post for.


Under Angi ønsket e-postadresse skriver du det ordet du vil at e-postadressen skal være, formularet fyller i resten.

Angi så et passord og trykk på Bruk. Tenk på at brukerens passord som er minst seks tegn langt ikke skal inneholde spesialtegn (!”#¤%&/?= eller æøå).

Om alt gikk bra blir du møtt av Gratulerer! Din nye e-post er nå laget.om du siden vil stille inn autosvar, videresending, antivirus eller antispam går du til forsiden og klikker på e-postadressen din i listen E-postadresser.

Var denne artikkelen til hjelp?

Related Articles