Directory Listing Denied

Om du får denne feilmeldingen i din nettleser når du besøker ditt nettsted så er det mulig index-siden savnes.

ASP.NET-plattformen

For vår nye .NET-plattform så kommer følgende index-sider i den rekkefølgen som de brukes (bare små bokstaver):

1. default.htm
  2. default.asp
  3. index.htm
  4. index.html
  5. default.aspx

UNIX-plattformen

For våre UNIX-servere, kommer følgende index-sider i den rekkefølgen som de brukes (bare små bokstaver):

1. index.php
  2. index.html
  3. index.htm
  4. index.shtml
  5. index.wml

Autobahn-plattformen

For våre Autobahn-plattform, kommer følgende index-sider i den rekkefølgen som de brukes (bare små bokstaver):

1. index.html
  2. index.htm
  3. default.html
  4. default.htm