Cyberduck

Cyberduck er et enkelt, men likevel avansert FTP-program for Mac OS X. Cyberduck er helt kostnadsfritt og tilbyr støtte for blant annet FTP, SFTP, WebDAV, MobileMe og mange andre teknikker.

Denne Guiden beskriver hvordan du laster opp filer til din FTP-konto hos Loopia og refererer til versjon 3.2 av produktet.

Bruke Cyberduck

Når du har startet programmet. Klikk på knappen Open Connection Høyest oppe til venstre og fyll inn følgende informasjon i feltene:

Server
ftpcluster.loopia.no
Username
mindoman.se (bytt ut mindoman.se med det FTP-brukernavne du har hos oss)
Password
Ditt FTP-passord

Klikk så på Connect for å koble til.

I Vinduet vises nå alle filer og kataloger på din FTP-konto Den enkleste måten å overføre filer til din FTP-plass, er å markere dem i Finder og dra og slippe dem i Cyberduck. Du kan også høyre klikke i Cyberducs fil-liste og velge alternativet Upload. Da vil du få opp en vanlig filrute og kan velge de filer du vil overføre.

Alle filer du vil at skal vises i din nettleser må du legge inn under mappen mindoman.se/public_html/ (bytt ut mindoman.se med det domenenavnet du har hos oss).