Passord

Microsoft 365: Bytte passord

Dersom du har glemt passordet til din Microsoft 365 bruker kan du inne i din Loopia kundesone (https://www.loopia.no/logginn/) og bytte... [...]

Read More... from Microsoft 365: Bytte passord

Domene administrasjon

Her har vi samlet de guider som gjelder aministrasjon av domener i Loopia Kundesone. Sett inn navnetjenerne Peke om domenet... [...]

Read More... from Domene administrasjon

Hvordan bytter jeg database passord på min WordPress side?

Å bytte passordet med jevne mellomrom er alltid anbefalt. Dersom du har hatt en inntegning på din wordpress-side er det... [...]

Read More... from Hvordan bytter jeg database passord på min WordPress side?

Tilbakestille passord OpenCart

Dette er en guide som vise hvordan man i Opencart lett tilbakestiller passordet sitt for sin bruker dersom man mister... [...]

Read More... from Tilbakestille passord OpenCart

Hvordan holder jeg min WordPress side sikker?

WordPress er verdens mest brukte verktøy for å bygge hjemmesider. Det finnes tusentalls temaer og tillegg til WordPress som gir... [...]

Read More... from Hvordan holder jeg min WordPress side sikker?

WordPress vanlige spørsmål

Her er en liste over de vanligste spørsmålene vi får om WordPress: Hvit side i WordPress Flytte en WordPress-side i... [...]

Read More... from WordPress vanlige spørsmål

Tilbakestill Passord Joomla

Dette er en guide som viser hvordan man enkelt kan tilbakestille sitt passord for sin bruker Joomla dersom man har mistet... [...]

Read More... from Tilbakestill Passord Joomla