database

Hvordan bytter jeg database passord på min WordPress side?

Å bytte passordet med jevne mellomrom er alltid anbefalt. Dersom du har hatt en inntegning på din wordpress-side er det... [...]

Read More... from Hvordan bytter jeg database passord på min WordPress side?

Informasjon for utviklere

På denne siden har vi valgt å samle informasjon om de vanligste oppgavene som en utvikler måtte trenge tilgang til.... [...]

Read More... from Informasjon for utviklere

Koble ASP.NET til database

Bruk følgende kode for å koble til en Access database uten DNS/ODBC. Bytt ut databasens navn (db.mdb) til det navnet databasen... [...]

Read More... from Koble ASP.NET til database

Informasjon for utviklere

På denne siden har vi valgt å samle informasjon om den vanligste informasjonen som en utvikler kan komme til å... [...]

Read More... from Informasjon for utviklere

Tilbakestill Passord Joomla

Dette er en guide som viser hvordan man enkelt kan tilbakestille sitt passord for sin bruker Joomla dersom man har mistet... [...]

Read More... from Tilbakestill Passord Joomla

Gjenopprette en MySQL-database

Av og til hender det at man må gjenopprette databasen sin. Derfor tar vi backup av din database hver natt... [...]

Read More... from Gjenopprette en MySQL-database