Hvilken versjon av PHP bruker dere?

Vi tilbyr vanligvis flere ulike PHP-versjoner på UNIX-plattformen vår.

Du velger selv PHP-versjon i Loopia Kundesone ved å klikke på domenet og deretter velge “Hjemmeside hos Loopia” > “Unix”. Velg ønsket PHP-versjon og klikk på “Lagre”.

Samtlige PHP-versjoner kjøres på servere med Apache 2.4.

Internal Server Error

Fra PHP versjon 7.1 har vi ikke bakoverkompatibilitet med utdatert kode i htaccess-filer. Det betyr at allow/deny-kommandoen og AddOutputFilterByType ikke kommet å fungere når du bytter PHP-versjon til 7.1 eller senere. Har du disse koder i htaccess-filen din kan det oppstå at du får Internal Server Error på siden. Bytt da til PHP-versjon 7.0 i kundesonen og fjern disse kodene i htaccess-filen via FTP.