Re-aktivere domene som har løpt ut

Denne guiden forklarer hvordan man raskt kan re-aktivere sitt utgåtte domene via vår kundesone og vår PREPAID-tjeneste. Legg merke til at forskjellige toppdomener har forskjellig tid på å re-aktivere, og at det også er forskjellig kostnad for de forskjellige domenene.

I guiden nedenfor har vi valgt et .se-domen som eksempel, ved re-aktivering av denne er det ingen ekstra kostnad utover års-fornyelsen.

Se denne listen for aktuelle priser for re-aktivering av domener.

NB: Husk at alle steg i denne guiden må gjennomføres for å re-aktivere ditt/dine domenenavn.

Du kan re-aktivere et utgått domene i kundesonen ved å følge disse stegene:

1. Begynn med å logge inn i din  kundesone. Klikk så på det domenenavnet du ønsker å re-aktivere, det kommer til å vises som rød-markert i domenelisten.

Når du har klikket på domenet vil en rute åpnes og du kommer til å se en knapp for å re-aktivere domenet ditt, Re-aktivere domene.

Etter at du har klikke på “Re-aktivere domene” vil siden ekspandere og gi deg valget å bestille en re-aktivering av domenenavnet.

2. Summen for re-aktiveringen tas fra din tilgjengelige PREPAID-sum. Har du et tilgodebeløp kan du hoppe over følgende steg, har du ingen PREPAID-sum tilgjengelig kan du lage en faktura ved å først klikke på Fyll på her. du kan lese mer om Loopia PREPAID her

3. Når høyt nok beløp finnes tilgjengelig på kontoen din klikker du så på Bekrefte

Etter at re-aktiveringen er registrert kan det ta opp til 48 timer før domenet er aktivt igjen.

Har du noen spørsmål  angående re-aktiverings prosedyren for domenet ditt, er du velkommen til å kontakte vår support. Husk at vår support ikke kan re-aktivere domenene dine for deg, men du må selv gjøre det ifølge denne guiden.