URL-Redirect som i LoopiaDNS

Vår URL-Redirect (WWW-Redirect) som man konfigurerer fra DNS-tjenesten kan lettest gjennomføres med et PHP-skript som benytter seg av header()-funksjonen for å forandre adressen som nettleseren viser.

Motsvarende PHP-kode som vi bruker er vedlagt til dette dokumentet og det er bare å erstatte https://www.loopia.se/closed/ med den adressen som du vil bruke istedenfor.

Høyreklikk på denne linken og velg Lagre som index.php for å lagre filen på din harddisk og deretter kan du laste den opp til din public_html/-mappe.