Tilbakestill WordPress Passord

Dersom man har glemt passordet til sin WordPress kan man i de fleste tilfeller søke om et nytt passord fra inn loggings ruten. Klikk på Glemt passordet? og følg instruksjonen for å få ett nytt passord tilsendt.

Tilbakestill  passordet i databasen

Noen ganger fungerer ikke metoden ovenfor. For eksempel har man kanskje ikke lengre den e-post adressen som er koblet til WordPress brukeren. Da får man istedet gå inn i databasen der WordPress brukeren finnes og manuelt legge inn et nytt passord der.

Begynn med å logge inn i databasen med phpMyAdmin.

Klikk deg inn på tabellen som slutter på users. Har du installert WordPress på egenhånd heter tabellen sikkert  wp_users.. Har du installert den igjennom One Click installer heter den oftest wp_dindoman_se_users.

Klikk på redigere knappen for den brukeren du vil endre passordet for.

I feltet som heter user_pass velger du funksjon “MD5” og som “Value” det nye passordet som skal brukes. Klikk så på Kjør

Nå har denne brukeren et nytt passord og man kan nå logge inn på deres WordPress- installation .