Registere andre domener enn de på hjemmesiden deres

Vi tilbyr bare registrering av topdomener (.no, .com osv)som finnes gitt på vår hjemmeside.

Men det er mulig å bruke domener under andre topdomener, som er kjøpt hos en annen leverandør, i vår webhotell abonnement.

Disse legger du isåfall til i Loopia Kundesone først: på startsiden, velg kjøpe eller legge til domenenavn, og deretter legg til domenenavn. Gjør også ønskede innstillinger som for vanlige domener f.eks hjemmeside og e-post.

Hos din domeneleverandør ,skal du så koble domenenavet til vår navnserver  (ns1.loopia.se og ns2.loopia.se). Dette betyr at dine valg for ditt domene hos oss kjører igang innen 48 timer.

Om du i løpet av den tiden vil se hvodan din hjemmeside ser ut hos oss kan du bruke en midlertidig adresse  som vår guide for loopiadns.com