Slette Domene

Oppsigelse av Domenenavn

En oppsigelse av et domenenavn kan gjøres på noen av de følgende måter:

1. Logg inn i kundesonen,Klikk på domenenavnet du vil avslutte og deretter på enten
    • Deaktivere domene for å stenge av ytterlige fornyelser av domenenavnet.
    • Ta bort domene for å ta domenenavnet bort ( inkludert tilhørende DNS-innstillinger, webfiler og e-post konto) fra Kundesonen
  2. La være å betale fakturaen/påminnelsen for det gjeldende domenenavnet. Domenenavnet blir da automatisk avregistret og tas bort fra kontoen.

Om du har deaktivert domenenavnet men angrer deg klikker du på domenenavnet og deretter Angre oppsigelse.