OpenCart: Sende e-post igjennom butikken

OpenCart sender mange meddelelser igjennom sine nettsider. Som grunn installering sendes disse meddeleser igjennom nettserveren hvilket vi ikke anbefaler.

Dette er pga. at uttsendelsen direkte igjennom en nettserver får en høy spam klassifisering og sikikerer da å sitte fast i mottakerens spamfilter.

Får å unngå dette bør du i steden for sende igjennem våre SMTP server.

Dette gjør du ved å logge inn i din OpenCart kontroll panel og der klikker du på “instillinger” velger å endre din webshop og deretter klikker du på ruten “e-post”.

Her angir du deretter en e-post adresse som du har på Loopia og tilhørende passord.

SMTP serveren er:

mailcluster.loopia.se

Port 587

Lagre deretter instillingene og gjør ett test utsending igjennom din butikks kontakt formular.