Loopia Domenebeskyttelse

Loopia Domenebeskyttelse er en tjeneste for å skjule eieropplysningene på et domene når man gjör en WHOIS-søking (eieroppslag).

Denne tjenestenfinnes tilgjengelig for samtlige GTLD- og nGTLD-domener.

Loopia Domenebeskyttelse finnes ikke fo .SE- og .NU-domener. Dersom du eier et .SE- eller .NU-domenenavn som privatperson eller enkeltmans fåretak er dine opplysninger allerde beskyttet. For ørvirge firmaer er informasjonen offentlig og vi har dessverre ingen mulighet til å tilby Loopia Domenebeskyttelse for disse toppdomenene.

Aktvere Loopia Domenebeskyttelse.

Begynn med å logge inn i Loopia Kundesone. PÅ den første siden som du tas til etter å ha logget inn kliker du på det domenet du øsnker å aktivere Loopia Domenebeskyttelse for under tittelen “Domenenavn

domene beskytt

På panelet som så kommer opp leter du deg frem til “Flere innstillinger“. Der velger du “Domenebeskyttelse“, den type beskyttelse du önsker å ha for å siden lese og godkjenne avtalavilkårene i følge bildet nedenfor. Til slutt trykker du på “Bestill“. Er du usikker på hvordan de forskjellige domenebeskyttelsene ser ut kan du finne eksempler her:

2016-08-15_16-45-22

En Faktura sendes ut innen kort tid etter at man har trykket på “Bestill” og tjenesten aktiveres så fort fakturaen er betalt. Vil man se resultatet kan ban gjøre det på http://whois.loopia.no/

Domenebeskyttelsen er i et år fra den er betalt. Observer at dersom du stenger av beskyttelsen må kjøpe tjenesten igjen ettersom den innbetalte perioden sies opp.

Om du avser å flytte et beskyttet domene fra Loopia burde du kontakte din nye leverandør angående deres rutiner ved flytting av et domene med skjulte opplysninger. Dette må gjøres før du begynner overføringen av domenet.

Var denne artikkelen til hjelp?

Related Articles