Koble om domene til Loopia

Om du selv administrerer domenenavnet ditt og vil koble det til oss. Er følgende informasjon den du bør bruke for vår DNS-server.

• ns1.loopia.se (93.188.0.20)
  • ns2.loopia.se (93.188.0.21)

I mange tilfeller trenger du ikke skrive inn IP-adressen til navnserveren (DNS-serveren) men det vil holde med bare adressen.

Om du vil at vi skal hjelpe deg med omkoblingen så må du sende inn en e-postmelding til vår domenenavnsavdeling på registry@loopia.no så hjelper vi deg kostnadsfritt med omkoblingen. Husk å legge ved informasjon om hvilket domenenavn du vil koble om, i tillegg til kundenummer for den kontoen du har hos oss.

Husk også at du bør føre over hjemmesiden(dersom du har en) og konfigurere de e-postkontoene du har per i dag, før du kobler om domenenavnet for å unngå forstyrrelser for dine besøkende.