Hvordan registrerer jeg en Exchange-konto på iPhonenen min

Ved å sette opp en exchange-konto på iPhonenen har du alltid tilgang til e-post og kalender, uansett hvor du befinner deg.

For å installere konto på iPhone må du først ha kontoens brukernavn og passord.

Office 365-portalen

Når du har innloggings  informasjonen kan du logge inn her og klikke på knappen oppe til venstre og velg  E-post.

Når innboksen og meldingene vises på skjermen så klikker du på verktøy høyest oppe til høyre på skjermen og velger Gå til alternativ.

Klikk på linken Innstillinger for POP- eller IMAP-tilgang nedenfor profilbildet:

Bla ned på siden til du ser informasjon om Server name. Notèr server navnet.

I din iPhone

Eksempelet nedenfor er utført med en iPhone 4 med iOS 5.0.1 og det kan skille litt mellom andre versjoner/ telefoner.

Først åpner du innstillingene på telefonen og velger E-post, kontakter, kalender.

Velg så Legg til konto

Velg så Exchange

Her angir du den e.-post adressen som du skal legge opp i feltet E-post.
Ditt brukernavn er e-post adressen din som du har i Office365, angi denne og det tilhørende passordet og velg så Neste.

En første godkjenning kommer til å utføres og du kan nå få opp en advarsel at kontoen ikke kan godkjennes.

Velg bare å gå videre der, og du blir nå bedt om å angi server navn. Der legger du til server navnet som du noterte tidligere.
Under beskrivelse kan du skrive en valgfri beskrivelse av kontoen.
Velg så neste og kontoen kommer til å godkjennes.

I neste rute kan du selv velge hvilke deler av din Exchange365 du vil ha på telefonen.
Velg her etter egne preferanser og så lagre.