Hvilken software bruker dere?

For våre Windows servere benytter vi oss av Windows 2003. Vi har SPLA-avtale (Service Provider License Agreement) med Microsoft.

For UNIX benytter vi oss fremst av FreeBSD. Det er den største av BSD-dialektene og vi har selv brukt FreeBSD for vår egen hjemmeside siden vi startet. FreeBSD er et veldig pålitelig og rakst operativsystem som blant annet brukes av sider som Yahoo. Vi bruker også OpenBSD til en viss del.