Hvilken info vises i Whois

I whois kan man søke på domenenavn og finne ut blant annet hvilken registrar de er registrert hos og i visse tilfeller hvem som er innehaveren av domenenavnet det er snakk om.   Om du vil lete opp Whois å kan du gjøre dette på denne siden.

Hva som vises for domenet kommer an på hvilket toppdomene (TLD) du registrer og om du gjør dette som privatperson eller firma.  Følgende info gjelder.  .se og .nu

Som firma vises fulle opplysninger.
   Som privatperson vises ingenting.

Øvrige (f.eks .com, net, org, info)

Flere kontaktopplysninger vises

Denne informasjonen som vises i Whois er den som du angir når du registrerer domenenavnet. Vi kan ikke skjule den informasjonen som vises i Whois etter som dette er noe som vår Registrar har som regel for at vi skal kunne registrere domenenavnet.

Skulle du ville forandre denne informasjonen så må du først oppdatere dine adresseopplysninger på din konto hos oss. Dette gjør du under “Kontoinnstillinger” -> “Brukeropplysninger”. Deretter gi oss beskjed på registry@loopia.no med kundenummer for den kontoen domenet tilhører. Skriv da at du vil oppdatere WHOIS-informasjonen i tillegg til hvilket/hvilke domene/domener i kontoen som du vil oppdatere.