Godkjenne e-postadressen din

Når du har en nGTLD eller GTLD-domen hos Loopia vil du måtte godkjenne den e-postadressen som kobles til domenets registrerings informasjon.

Dette kan gjelde anledninger som nyregistreringen, WHOIS-oppdateringer, overføringer m.m.

Du vil så  få en e-postmelding fra vår samarbeidspartner Ascio hvor du vil bli bedt om å klikke på linken for å godkjenne e-postadressen.

Dette må man gjøre en gang per e-postadresse hos oss og umiddelbart etter at godkjenningen er utført vil domenet/domenene kunne brukes som vanlig.