Generelt skript feil på siden min

Du bruker mest sannsynlig Internet Explorer og har forenklede feilmeldinger aktivert. For å ta tak på de virkelige feilmeldingene på ditt nettsted , følg følgende instruksjoner.

I Internet Explorer, gå inn under Verktøy og velg Internett alternativ … Under kategorien Avansert krysser du av alternativet Vise egne HTTP-feilmeldinger. Deretter lagrer du forandringen og surfer til nettstedet ditt så kommer du se den riktige feilmeldingen.