Forskjellen mellom UNIX og Windows

UNIX (FreeBSD) og Windows er to forskjellige brukere for våre kunders webservere. Hvilket operativsystem du har på datamaskinen din har ingenting å si for valgt operasjons system hos oss.

Både UNIX og Windows tilbyr støtte for HTML- og de mest grunnlegende  hjemmeside funksjonene. Det som skiller disse operasjons systemene for dere er følgende:

• UNIX: Tilbyr støtte for PHP/CGI/Perl/Python.
  • Windows: Tilbyr støtte for ASP.NET 3.5.

For en vanlig og enkel hjemmeside så anbefaler vi at du velger en UNIX-konto.