Forberede domene for vår dyndns-støtte

Som Kunde hos oss kan du benytte deg av vår DynDNS-støtte for å oppdatere dine domenenavns IP-adresser. Det er hverken vanskelig eller tidkrevende, men noen justeringer kreves.

For å bruke ditt/dine domenenavn med vår DynDNS-støtte så trenger du følgende:

  • LoopiaDNS- eller webhotellpakke
  • En domene
  • Router med støtte for DynDNS, datamaskin med DynDNS-klient eller valgfri server

Start med å klikke på ønsket domenenavn i din kundesone.

Vi har i guiden valgt å gå ut ifra den normale innstillingen for et domenenavn “parkert”. Som oftest er dette valgt for ditt domenenavn dersom du ikke har gjort noe med domenenavnet enda.

 Under Flere innstillinger for: mindoman.se klikker du deretter på DNS-editor for å få fram de avanserte innstillingene for ditt domenenavn.Fjern samtlige underdomener som du ikke bruker (f.eks e-post) og verdi.                                 bortsett fra @ og * (wildcard) under Fjern.

Klikk så på Legg til record under @ og velg A-pekere som type. Angi ditt aktuelle eksterne IP-nummer under Data. Du kan kontrollere IP-nummeret ditt her

Deretter oppretter du et CNAME under * til domenenavnet. Dette gjør at uansett hva du skriver før domenenavnet, vil besøkende videresendes til det IP-nummeret som du har angitt under @.Det kan ta et par timer, Opp til 24 timer på det meste, Før dette fungerer som ønsket. Men etter at dette er gjort kan du håndtere alle besøk på domenet i din router,datamaskin eller server.

Se gjerne våre guider for hvordan du stiller inn eventuell router eller DynDNS-klient her.

Var denne artikkelen til hjelp?

Related Articles