Flytte WordPress

Denne guiden viser hvordan man raskt kan flytte din WordPress-installasjon til Loopia fra en annen leverandør.

Før vi starter på flyttingen må man ha WordPress installert på den plassen du vil migrere din nåværende WordPress side til. Dette gjør du raskest og sikrest med vår
One-click-installer

For å gjennomføre denne flyttingen benytter vi WordPress-tillegget All-In-One-WP-Migration.
Dette installerer du direkte fra ditt WordPress administrasjonpanel

Velg “Tillegg–>Legg till nytt”  og søk videre på “All-In-One-WP-Migration”

Velg så installer og aktiver tillegget

Du får nå opp et nytt valg i din venstremeny som heter “Site migration”
Velg “Export” her for å starte migreringen av din side.
Du trenger ikke gjøre endringer her, annet enn å opprette eksportfilen.

Avhengig av sidens størrelse (antall bilder, tema, tillegg etc.) så vil tillegget jobbe en stund for til slutt å opprette en .wpress-fil som lastes ned til din datamaskin. Denne .wpress-filen er hele din side inklusive database.

Logg så inn på den nye WordPress installasjonen der du vil flytte siden til. Har du ikke WordPress her kan du raskt installere det gjennom vår one-click-installer
Installer tillegget All-In-One-WP-Migration her også. Her velger du “Import”.
Last opp din nyopprettede .wpress-fil via tillegget. Når opplastingen er ferdig, så er din side flyttet.

Nå vil du ha behov for å logge inn på nytt og da oppgir du den til-flyttede sidens brukere og passord.
Den siste justeringen du nå trenger er å lagre sidens permalinker.
Dette gjør du ved å klikke på linken i importvinduet og så lagre den lenkestrukturen du ønsker.

Nå er siden din flyttet og klar til bruk fra den nye plassen.