Flytte til den nyeste Windows-plattformen

Noter at du må ha en Gull eller Platinapakke for å kunne plassere din nettside på vår Windows-plattform.

For å flytte hjemmesiden din til vår nyeste Windows-plattform kan du gjøre dette:

1. Logg inn i Loopia Kundesone og opprett en FTP-konto med å klikke på “FTP-konto” i menyen “Legg til/opprett…” til høyre.

2. Last ned hjemmesiden din til datamaskinen via FTP.

3. Gå inn i Loopia Kundesone på ny og klikk på domenenavnet ditt.

4. Under feltet “Konfigurasjon” velger du “Hjemmeside hos Loopia (ny plattform)”> “Windows ASP.NET” > “ASP.NET 4.6” og deretter “Lagre”.

5. Gå deretter til “FTP-Konto” i menyen “Legg til/Opprett..” til høyre og opprett en FTP-konto for den nye Windows-plattformen.

6. Last opp din side via FTP.

Bruker du eksterne navneservere for ditt domenenavn behøver disse å oppdateres for at domenet skal peke mot den nye Windows-plattformen. Kontakt vår support for å få vite mer om hvilken IP-adresse din side bruker.