Er prisene deres angitt inkl. moms?

Du kan som besøker selv velge på hjemmeside om prisene skal vises inkludert eller ekskludert moms. Om du ikke gjør noen innstillinger blir prisen angitt eksklusivt moms.

Innstillingen gjør du lengst nede til høyre på vår hjemmeside.

Ved prissammenligning bør man legge merke til at mange webhotell angir priser uten å regne moms. Det er altså verdt å kontrollere om priser man sammenligner med er angitt med (inklusive) eller uten (eksklusive) moms.