E-post kvote

Vil du begrense størrelsen på en e-post konto i Loopiapakken din, kan du raskt og enkelt justere tillatt konto størrelse for en spesifikk e-post adresse i Loopia Kundesonen din.

Logg inn på din Loopia Kundesone og klikk/søk på den e-postadressen du vil ha en plassbegrensning på.
I det neste panelet så ser du hvor mye plass adressen tar opp for øyeblikket og kan, ved å klikke på “Still inn kvote” stille inn den plassen som den spesifikke e-postkontoen kan benytte der.

Du kan nå dra og slippe kvotekontrollen for å stille inn ønsket plass for den spesifikke e-postkontoen.
Klikk så på kvotekontrollen Lagre.

Hva skjer om man overstiger kvoten?

Når en e-postkonto nærmer seg kvotegrensen vil man få en e-postmelding om dette. Første advarsel kommer når 90% av plassen på en e-postkonto er opptatt. Den andre kommer når 95% av kvoten er opptatt.
Om kontoens plass kommer til 100% kommer meldingene ikke til å leveres men blir sendt tilbake til avsenderen til man enten øker kvoten eller renser e-postkontoen slik at man kommer ned under satt maks grense. En advarsel om at kontoen er 100% full sendes til mottageren nå dette skjer.