Domenenavn med norske tegn

For å bruke domenenavn med norske tegn som æ ø og å (IDN-domener) kreves det at nettleseren og e-post programmet tilbyr støtte for dette. Mer informasjon finner du her

Internet Explorer 6 og Outlook/ Outlook Express tilbyr idag ikke støtte for IDN-domener, men man må installere et tilleggsprogram (plugin)

Så og si alle andre nettlesere tilbyr støtte for IDN-domener, Når det kommer til e-post så er IDN-støtte begrenset.

Vi pleier derfor å anbefale våre kunder å se IDN-domener som et supplement til oversatt domenenavn (domenenavn uten norske tegn)