Bytte webhotell

Nedenfor har vi skrevet noen tips om hva man skal tenke på om man vil flytte til Loopia og bruke vårt webhotell

For å overføre alt på en enkel måte burde man ha konfigurert alt hos oss innen man henvender domenet til våre navnservere. Gjør man dette vil man slippe problemer med at hjemmesiden blir utilgjengelig og at e-posten slutter å fungere.

Om du allerede hat et webhotellkonto hos en annen leverandør kan du kontrollere oppsigelsestid og hva du kan gjøre for å avslutte ditt nåværende webhotells abonnement. Vær oppmerksom på at du burde unngå å si opp din tidligere webhotellskonto før alt er overført til oss, eller at du har minst to, tre uker på deg før din tidligere leverandør stenger ned kontoen din.

Om du ikke har webhotell hos oss kan du begynne med å  bestille dette.

Om du har mer en et domene som skal flytte over, kan du legge til resterende domenenavn etter at du mottar innloggings informasjonen til webhotell kontoen. Du kan finne informasjon om hvordan du legger inn flere domenenavn i webhotell kontoen her.