Bytte fakturamottakere

Har du fått en faktura til en gammel adresse eller bare vil oppdatere dine kontaktopplysninger? Denne guiden går igjennom hvordan du raskt og enkelt kan oppdatere disse.

Dersom du mangler innloggings-detaljer til din Loopia Kundesone, kan du bestille nye via e-post eller sms her.

Endre adresseopplysninger:

Vil du endre dine adresseopplysninger for fakturautsendelser?  Dette gjør du i din Loopia kundesone under menyvalget “Kontoinnstillinger”.

Her velger du “Kontoinnehaver“.

Her kan du endre kontaktinformasjonen på kontoen.

Du kan også føre opp separat fakturaadresse som dine fakturaer vil bli sent til.

Vær oppmerksom på at du kan ikke gjøre eierbytte her.                                                                Dette må gjøres under “Kontoinnstillinger > Overfør konto/domenenavn”.

Faktura via e-post eller post:

I din Loopia Kundesone kan du når som helst endre metode for tilsending av faktura
Dette gjør du under “Kontoinnstillinger” i din Loopia Kundesone.

Velg “Kontoinnehaver“.

Her kan du legge inn om du ønsker faktura tilsendt til din hjemmeadresse eller e-postadresse.   Her hos Loopia anbefaler vi av miljøhensyn, at du som kunde, velger e-postfaktura. Om du ved en senere anledning skulle ønske å skrive ut fakturaen, Vil dine faktura være tilgjengelig for deg på din Loopia kundesone. Disse kan du skrive ut når du måtte ønske.