windows

Flytte til den nyeste Windows-plattformen

Noter at du må ha en Gull eller Platinapakke for å kunne plassere din nettside på vår Windows-plattform. For å... [...]

Read More... from Flytte til den nyeste Windows-plattformen

Bruke både Windows og UNIX

Som webhotell kunde hos oss kan du bruke både Windows og UNIX i samme webhotell abonnement. Du kan også kombinere... [...]

Read More... from Bruke både Windows og UNIX

Hvordan registerer jeg en Exchange-konto på min Windows Phone

I denne guiden kommer vi til å gå igjennom hvordan du legger til en Exchange-konto på din Windows phone (i... [...]

Read More... from Hvordan registerer jeg en Exchange-konto på min Windows Phone