OpenCart

Hvordan bytter jeg passord i OpenCart?

Det er veldig lett å bytte passord på OpenCart, og et godt tips er å sette et så sterkt passord... [...]

Read More... from Hvordan bytter jeg passord i OpenCart?

Tilbakestille passord OpenCart

Dette er en guide som vise hvordan man i Opencart lett tilbakestiller passordet sitt for sin bruker dersom man mister... [...]

Read More... from Tilbakestille passord OpenCart

Oppdatere databasekoblinger

Her har vi samlet instruksjonene for hvordan man oppdaterer sine koblings strenger for databasekoblingene i produkter installert med vår One... [...]

Read More... from Oppdatere databasekoblinger

OpenCart: Sende e-post igjennom butikken

OpenCart sender mange meddelelser igjennom sine nettsider. Som grunn installering sendes disse meddeleser igjennom nettserveren hvilket vi ikke anbefaler. Dette... [...]

Read More... from OpenCart: Sende e-post igjennom butikken