e-post

E-post administrasjon

Her har vi samlet de guider som gjelder administrering av din e-post konto i Loopia Kundesone. OBS! Følgende guider gjelder bare... [...]

Read More... from E-post administrasjon

Administrasjon av Microsoft 365-kontoen din

Microsoft 365 er en tjeneste hos Microsoft. Her har vi samlet de fleste av våre Microsoft 365-guider. Microsoft 365: Legge... [...]

Read More... from Administrasjon av Microsoft 365-kontoen din

Windows 10 Mail

Med hjelp av denne guiden legger du til din e-postadresse til Windows 10 Mail. Lengst nede i guiden får du... [...]

Read More... from Windows 10 Mail

E-post kvote

Vil du begrense størrelsen på en e-post konto i Loopiapakken din, kan du raskt og enkelt justere tillatt konto størrelse... [...]

Read More... from E-post kvote

OpenCart: Sende e-post igjennom butikken

OpenCart sender mange meddelelser igjennom sine nettsider. Som grunn installering sendes disse meddeleser igjennom nettserveren hvilket vi ikke anbefaler. Dette... [...]

Read More... from OpenCart: Sende e-post igjennom butikken