Windows 10 Mail

Med hjelp av denne guiden legger du til din e-postadresse til Windows 10 Mail. Lengst nede i guiden får du også informasjon om hvordan du redigerer en eksisterende konto.

Installere en ny konto:

1. Klikk på “Konto” til venstre fulgt av “Legg til Konto” i høyre kolonne.win10-mail-001
    win10-mail-002
  2. Velg deretter “Annen konto (POP,IMAP)”.win10-mail-003
  3. Skriv inn e-postadressen i tillegg til passordet ditt og klikk på “Logg inn”, kontoinnstillingene finnes ikke automatisk. win10-mail-004
  4. Klikk på “Prøv igjen” til knappen forandrer navn til “Avansert” som du deretter klikker på.win10-mail-005
  5. Angi kontonavn, navnet ditt, server for innkommende e-post – mailcluster.loopia.se og velg kontotypen “IMAP4”
    win10-mail-006
  6. Gå ned i ruten og angi brukernavn (e-postadresse), e-postkontoens passord og server for utgående e-post – mailcluster.loopia.se.win10-mail-007
  7. Gå videre ned i ruten og klikk i de fire rutene som i bildet og klikk på “Logg inn”.win10-mail-008
  8. Din konto er nå ferdig konfigurert.

Redigere en eksisterende  konto:

1. Høyreklikk på kontonavnet ditt og velg “Kontoinnstillinger”.Win10-andrakonto-001
  2. I denne ruten kan du forandre kontonavnet og ditt passord. Skal du forandre server-adressen klikker du på “Forandre synkronisering innstillinger for postkasse”Win10-andrakonto-002
  3. Her kan du deretter forandre navnet som følger med sente meldinger. Vil du kontrollere e-postserver adressen klikker du på “Avanserte innstillinger for postkasse”.Win10-andrakonto-003
  4. Her kan du kontrollere e-postserver innstillingene og om du vil forandre kryptert kobling. En Loopiakonto kan fylles i som på bildet: Når du har forandret alt klikker du på “Klar”Win10-andrakonto-004