ASP.NET

Sende mail via webserver

Har du en nettside som skal sende e-post tekst via kontakt formular, ordrebekreftelser etc. Da anbefaler vi at du sender... [...]

Read More... from Sende mail via webserver

LOAD DATA INFILE i phpMyAdmin

Av sikkerhets årsaker har vi inaktivert dette i phpMyAdmin. Men det finnes et antall forskjellige alternativ for import av data til... [...]

Read More... from LOAD DATA INFILE i phpMyAdmin

Koble ASP.NET til database

Bruk følgende kode for å koble til en Access database uten DNS/ODBC. Bytt ut databasens navn (db.mdb) til det navnet databasen... [...]

Read More... from Koble ASP.NET til database

Linker for ASP.NET-programmere

Vår support dekker ikke script-relaterte problemer som ikke er på grunn av noen server eller lignende, og vi har ikke... [...]

Read More... from Linker for ASP.NET-programmere

Problem med ASP.NET 2.0 SP1

Microsoft har forandret en del i hvor eksisterende ASP.NET-kildekode under ASP.NET 2.0 SP1. ligger. Vi har lagt merke til at... [...]

Read More... from Problem med ASP.NET 2.0 SP1

Rotere bilder i ASP.NET

I klassisk ASP så finnes det ingen innebygget funksjonalitet for å rotere bilder. Da må man bruke tredjeparts-komponenter som f.eks ASPJpeg.... [...]

Read More... from Rotere bilder i ASP.NET