Eksportere en MySQL-database

Inne i Loopia Kundesone kommer du til de daglige backupene vi gjør av databasen din. Du kan også gjøre manuelle backuper av databasen  herfra. Begynn med å logge inn i kundesonen.

Gå ned og klikk på din database som finnes under tittelen “Databaser”

Om du i ruten som kommer opp klikker på knappen “Gjenopprett backup” får du en liste over alle automatiske backuper vi har tatt av databasen din. Du ser også når de forskjellige backupene er tatt. Klikk på linken “Last ned” for å laste den den ønskede backupfilen til datamaskinen din.

Lage en manuell backup

For å lage en manuell backup av databasen din kan du benytte deg av verktøyet phpMyAdmin som finnes tilgjengelig i kundesonen. Begynn med å  logge inn i phpMyAdmin.

For å lage en backup av databasen klikker du på tittelen “Eksportere” oppe på siden. Oftest må ingen spesielle innstillinger gjøres her, så klikk pare på “Kjør“. Du kommer da til å få opp en rute hvor du velger hvor din datamaskin vil lagre backup-filen.