Lagre adresser fra e-mail i webmailen

I webmailen kan man raskt og enkelt legge til nye adresser fra sin innboks

Marker den meldingen som er sendt fra en e-postadresse du vil lagre.

Deretter tar du musepekeren over figuren ved e-postadressen. Teksten Legg til i adressebok kommer så opp og du kan direkte klikke her for å lagre adressen.

En grønn bekreftelserute skal nå synes i webmailen din.

Du kan deretter redigere den nye kontakten og legge til navn, telefonnummer m.m ved å klikke på Adressebok oppe til høyre i webmailen.