Ta bort meldinger i webmail

Det finnes flere måter å rense opp og ta bort gamle meldinger fra sin e-postkonto på Loopia. Det er å anbefale at dere bruker noen av de  E-postklienter som finnes for dette men om det ikke er mulig så kan du i webmailen din gjøre denne opprenskingen

Når du bruker en av disse  E-postklienter og funksjonen POP3 så vær forsiktig med at funksjonen Legg kopi av meldingen på serveren er av krysset når du lagrer. Ellers lagrer alle e-poster seg dobbelt, dvs både i din e-post konto og lokalt på datamaskinen.

Du kan i vår webmail rense e-posten ved å gjøre følgende:
Marker meldingene du vil slette i listen av meldinger.
Du markerer flere meldinger ved å holde på Ctrl og klikke på meldingene du vil slette.

Du kan så direkte klikke på Delete på tastaturet for å ta bort disse. Du kan også dra de til søppelkurven i venstre kolonne i webmailen.

Dine meldinger er nå flyttet til søppelkurven men er fortsatt ikke slettet fra serveren. For å slette disse permanent må du klikke på søppelkurven i mappelisten i venstrekolonne.

Her markerer du samtlige meldinger og sletter dem ved å klikke på Delete på tastaturet eller klikke på Ta bort-knappen i verktøyfeltet under Loopia-logoen.

Nå er disse slettet fra serveren.

Skulle du i første steg klare å flytte en melding til søppelbøtten ved feil kan du dra det tilbake fra søppelbøtten ved å klikke på det og dra det til innboksen din i mappelisten i vestre kolonne.