Logge inn i phpMyAdmin

phpMyAdmin er et verktøy for å administrere MySQL-databasene dine. Når du er innlogget i Loopia Kundesone finner du en liste over databasene dine litt ned på siden. Klikk på den databasen du vil administrere.

For å logge inn i phpMyAdmin må du ha brukeropplysninger til databasen. Dersom du ikke har noen brukeropplysninger kan du opprette en ny bruker, les hvordan du gjør der her.

For å logge inn i databasen klikker du så på knappen “Logg inn” velg “HTTPS” og logg inn med dine brukeropplysninger.

Når du er innlogget klikker du på databasenavnet (i dette eksempelet “mindomen_se) i venstre kolonne.