Retningslinjer for support via sosiale medier

Vi ønsker å kommunisere med deg i de kanalene du foretrekker å bruke. Derfor tilbyr vi support via telefon, e-post, chat og sosiale medier.

Hvilke saker passer i hvilke kanaler?

Generelle saker der andre kan ha nytte av svarene passer perfekt i åpne kanaler som Facebook eller blant kommentarene på bloggen vår.

Noen saker er vanskeligere å håndtere på en god måte gjennom disse begrensede eller åpne kanalene. Her er noen eksempler på tilfeller der vi kan gi bedre support via e-post, telefon, chat eller som personlige meldinger i de respektive kanalene:

• Kontospesifikke spørsmål hvor det for eksempel etterspørres informasjon om kontoinnstillinger/endringer
  • Spesifikke fakturaspørsmål
  • Hjelp/feilsøking av diverse CMS som WordPress, Joomla eller OpenCart

Husk å aldri gi ut ditt kundenummer i en åpen kanal. Ditt kundenummer er et verdidokument og med det kan noen andre kontakte oss og gjøre endringer på kontoen din.

Behandlede saker i åpne kanaler som ikke vurderes å kunne hjelpe andre kan slettes etter to uker.

Hold en god og saklig tone

For alles komfort har vi følgende regler angående kommunikasjon via våre sosiale kanaler. Følger du ikke disse vil innlegget bli fjernet og du risikerer å bli blokkert fra kanalen.

• Hold en god og saklig tone.
  • Vi godtar ikke banning.
  • Vi aksepterer ikke forskudd på enkeltpersoner eller bedrifter.
  • Annonsering eller lenker til dine eller andres tjenester for profitt er ikke tillatt.
  • Det er ikke tillatt å spre uriktig informasjon om våre tjenester med sikte på å villede andre brukere.