Spørsmål og svar om vårt nye utseende

1. september 2022 legger vi det gamle bak oss og oppdaterer utseendet vårt. Vi har utviklet en ny logo med nye farger som en del av vår nye visuelle identitet. Her finner du svar på det meste du kan trenge å vite om endringen.

Hva betyr disse endringene for meg?

Ærlig talt, ikke så mye. Men akkurat som verden rundt oss har endret seg, var det på tide for oss også. Med vårt nye utseende kan vi styrke merkevaren vår og forbedre tjenestene våre som hjelper gründere, bedrifter og enkeltpersoner å realisere og nå ut med ideene sine.

Jeg har mottatt en faktura / en epost / post med din gamle logo, hvorfor da?

1. september 2022 oppdaterte vi nettsiden og sosiale kanaler med Loopias nye utseende. Det kan imidlertid ta en stund før alt er på plass, så om du har mottatt informasjon fra oss med vår gamle logo, behøver du ikke å bekymre deg.

Jeg har tilbakemelding om det nye nettstedet eller det nye utseendet, hvem kan jeg kontakte?

Vi har forsøkt å bringe det beste inn i det nye, men du er hjertelig velkommen til å sende oss en mail på feedback@loopia.se dersom du har tilbakemeldinger eller om du oppdager noe som ikke stemmer på nettsiden.

Jeg viser logoen deres på nettsiden min, hvor kan jeg få tak i den nye?

Hvis du er sponset av oss eller av annen grunn ønsker å vise logoen vår på nettsiden din, kan du finne den nye logoen (fra 1. september) i flere ulike formater i vårt presserom.

Vil tjenestene jeg har hos dere endres?

Nei, vi endrer for tiden ikke noe med våre tjenester eller priser, og selvfølgelig er den samme kundeservice tilgjengelig hver dag, hele året hvis du trenger hjelp.

Hvorfor er ikke bloggen/kunnskapsdatabasen oppdatert?

I løpet av høsten vil vi oppdatere våre ulike sider og portaler med den nye visuelle identitet i flere omganger. Derfor kan det ta litt tid før alle våre ulike portaler og sider er fullstendig oppdatert. Men vi lover, alt vil med tiden få en skikkelig oppfriskning.

Var denne artikkelen til hjelp?