WP Super Cache

WP Super Cache er et tillegg til WordPress hvor hovedfunksjonen er å generere statiske HTML-filer av din WordPress-blogg. Dette akselererer sidevisningen så hver gjest ikke må prosessere de PHP-filene som ellers må utføres ved sidevisning. Resultatet blir en merkbar raskere lasting av WordPress-siden din.

Hvordan slår jeg på WP Super Cache?

• Logg inn på WordPress og klikk på menyen til venstre for “Add-ons”. Kontroller at WP Super Cache er installert og aktivert.
  • Deretter går du under “Innstillinger”> “WP Super Cache” i menyen til venstre.
  • Klikk på “Caching on” og klikk “Update Status.”
  • Gå til fanen “Avansert”, velg “Expert” som “Cache Delivery Method”, og klikk deretter “Oppdater Status” litt ned.

Hvordan slår jeg av WP Super Cache?

• Logg inn på WordPress og klikk på menyen til venstre for “Add-ons”. Kontroller at WP Super Cache er installert og aktivert.
  • Deretter går du under “Innstillinger”> “WP Super Cache” i menyen til venstre.
  • Klikk på “Caching off” og klikk “Oppdater status”.
  • Klikk også på “Clear Cache” -knappen litt for å slette cachen som eksisterer.

Jeg har deaktivert WP Super Cache men siden caches enda

Via FTP kan du åpne filen “wp-config.php
Den ligger i mappen “public_html“.

Åpne opp filen i tekst editor og finn raden: define(‘WP_CACHE’, true);

Bytt denne til: define (‘WP_CACHE’, false);

Filen må da lagres og lastes opp igjen på samme plass.