WordPress-søkevei til media

Om du tidligere har tatt bort media-søkeveien i WordPress eller flyttet hjemmesiden fra en annen leverandør så kan disse innstillingene mangle i WordPress. Denne guiden er bare om du tidligere har laget et media underdomene til din WordPress-side (dette gjøres automatisk med vår One Click installer)

For å endre disse søkeveiene logger du først inn i din WordPress-administrasjon.

Adressen du har i adressefeltet burde nå slutte på  “index.php”. Dette skal du forandre til options.php” og klikke på enter.

Let deretter fram verdien  “upload_path” og “upload_url_path”  og bytt dem til innstillingene nedenfor.  Bytt ut “mindomen.no” med ditt eget domenenavn.

upload_path => ../../media.mindoman.se/public_html
upload_url_path => http://media.mindoman.se